fbpx

Turvallinen ja tehokas sammaleenpoisto­

Ränneissä moskaa? Nyt myös rännien tyhjennykset alkaen 250€

Onko katollesi kertynyt sammalta, etkä halua maksaa kalliista pinnoituksesta katon
puhdistuksen yhteydessä? Mekaaninen sammaleenpoisto on hellävarainen, turvallinen sekä edullinen tapa poistaa sammaleet katolta ja huolellisesti tehtynä se pitää sammaleen loitolla katoltasi useamman vuoden.

Kysy rohkeasti maksuton hinta-arvio, vastaamme yhteydenottoosi vuorokauden sisällä! (arkisin)

Suoraan asiakkaidemme suusta

Joonas (Lommi)Joonas (Lommi)
17:01 26 Jun 23
Tekevä ja hyvä palveluntarjoaja tarvittavissa kattoon liittyvissä pintahuolloissa. Tässä kohteessa hoidettiin huopakaton ja rännien puhdistaminen sekä katon käsittely kemikaaleilla. Päälle 200 neliötä kattopinta-alaa, useampi kymmenen metriä rännejä ja työ taittui nopeasti, turvallisesti ja ammattitaitoisesti, aiheuttamatta asukkaille minkäänlaista haittaa. Lisäpisteet joviaalista asiakaspalveluasenteesta.Suosittelen kaikille katon huoltopalveluja etsiville ja varsinkin niille, ketkä mieluummin haluavat käyttää aikansa muuhun kuin katon ja rännien puhdistamiseen. 5/5
Miko AnttilaMiko Anttila
18:28 08 Jun 23
Hyvää ja ammattitaitoista palvelua!
js_loader
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Asiakas 1
Sammaleen poisto
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Asiakas 2
Sammaleen poisto
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Asiakas 3
Sammaleen poisto

Katto ja rännit puhtaaksi?

Pyydä tarjous parilla klikkauksella

Rännien tyhjennys imurilla

Rännit kannattaa pitää tyhjänä, jotta vesi poistuu katolta oikeita reittejä pitkin. Rännien tyhjennys on aikaa vievä homma ilman oikeanlaisia välineitä. Me tyhjennämme rännit imurilla, jolloin homma sujuu käden käänteessä ja hinnat pysyvät maltillisina. Kysy tarjous!

Näin toimimme

Sammaleen poisto työvaiheet

1

Katon esipuhdistus mekaanisesti

Käydään tiilien päät ja raot harjoilla ja lastoilla läpi, näin saadaan suurin osa sammaleista irti katosta. Tämän jälkeen puhalletaan irronnut sammal lehtipuhaltimella alas katolta.

2

Sadevesikourujen tyhjennys

Katon puhdistuksen yhteydessä puhdistamme myös sadevesikourut sammaleesta, roskista ja lehdistä.

3

Kemiallinen käsittely

Katolle levitetään matalapaineruiskulla kasvustonesto-/sammaleenpoisto aine, joka tappaa loput sammaleet sekä muun mikrobikasvuston katolta ja antaa suojaa uutta kasvustoa vastaan. Kuollut kasvusto tulee itsestään alas sääolojen vaikutuksesta. Käyttämämme sammaleenpoistoaine on biohajoavaa eli se haihtuu itsestään pois.

4

Loppusiivous

Emme jätä pihaasi koskaan törkyiseen kuntoon, vaan siistimme suurimmat sammalkertymät pihoilta ja tarvittaessa voimme viedä sammaleet mukanamme pois.

IMG_1679

Katto ja rännit puhtaaksi?

Miksi sammaleet kannattaa poistaa?

Pieni määrä sammalta ei itsessään vielä aiheuta vaaraa katolle, mutta sammal on nopea levittäytymään ja levitessään se haurastuttaa tiilen pintaa, mikä antaa lisää kasvualustaa sammaleelle ja muulle mikrobikasvustolle. Sammal kerää kosteutta katolle ja hidastaa katon kuivumista. Tämä taas puolestaan aiheuttaa pakkasrappeumaa eli jäätyessään vesi laajenee ja aiheuttaa mikrovaurioita tiileen, mikä puolestaan heikentää tiilen rakennetta ja näin lyhentää katon käyttöikää merkittävästi.

Mitä sammaleen poisto maksaa?

Sammaleenpoisto maksaa meillä keskimäärin n.6-8e/m2. Kohteen hintaan vaikuttaa katon jyrkkyys, pinta-ala, sekä sammaleen määrä katolla. Meillä on käytössä aina oikeanlaiset suoja- ja turvavälineet ja käytämme ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja aineita. Näin takaamme, että sammaleenpoisto hoituu ammattimaisesti ja turvallisesti, vältämme vahingot ja saamme siistin lopputuloksen katollesi.

Sammalsoturit-henkilökuvasami-2

Mietitkö vielä tekijää tai tarvetta?

Sammaleet kannattaa aina poistaa tiilikatolta, koska ne voivat aiheuttaa isompaa vahinkoa tiilien halkeamisista vesivahinkoihin.

Sammaleenpoisto on edullinen ja tehokas tapa hoitaa ongelma ilman kallista pinnoitusta.